Somat Logo

Salată ușoară de căpșune și sparanghel

Ingrediente
Porții: 4

  • 450 g de sparanghel verde 
  • 200 g de căpșune 
  • 80 g de baby spanac
  • 30 g de fistic 
  • 100 g de brânză feta 
  • 2 lingurițe de ulei de măsline 
  • 1 linguriță de oțet balsamic 
  • sare 
  • piper 
  • ulei de măsline pentru prăjit

Ustensile: tocător, cuțit, o tigaie mare, lingură de lemn, un borcan cu filet, castron

Tăiați capetele lemnoase ale sparanghelului și tăiați-l în bucăți mici (de cca 1 cm). Tăiați căpșunele în patru.

Încingeți niște ulei de măsline într-o tigaie mare și prăjiți bucățile de sparanghel la foc mediu timp de cca 8 – 10 min. până devine fraged. Asezonați cu sare și piper.

Amestecați într-un castron baby spanacul, sparanghelul prăjit, căpșunele și brânza feta sfărâmată. Pentru servire, adăugați niște vinegretă și presărați niște fistic.

Ți-e teamă de dezordine? Să nu îți fie!

După ce ai terminat de gătit pentru câteva #momenteimpreuna alături de cei dragi, nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare. 

Cu Somat, chiar și cea mai greu de îndepărtat murdărie, precum grăsimea sau grăsimea arsă este îndepărtată, așadar, vasele se curăță ușor și perfect.