Somat Logo

Iaurt înghețat cu zmeură

Ingrediente
Porții: 14

  • 150 g de iaurt grecesc
  • 150 g de zmeură
  • 3 linguri de miere
  • 1 lingură de zeamă de lămâie

Ustensile
bol, blender, tavă pentru cuburi de gheață

Pasul 1/2

150 g de zmeură – 1 lingură de miere

bol – blender – tavă pentru cuburi de gheață

Adaugă zmeura în bol și amestecă cu blenderul până devine o pastă fină. Adaugă mierea și amestecă. Umple o treime din fiecare cub din tava pentru gheață cu amestecul de zmeură.

Pasul 2/2

150 g iaurt grecesc – 1 lingură de zeamă de lămâie – 2 linguri de miere

bol

Adaugă iaurtul grecesc, zeama de lămâie și mierea rămasă într-un bol și amestecă bine. Adaugă uniform în tava pentru cuburi de gheață până când se umple. Lasă la congelator cca. 4 ore. Poftă bună!

Iar vasele murdare? Nicio grijă!

După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi!
Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.