Skip to Content

Întrebări frecvente

Sortaţi în prealabil vasele pentru a obţine cele mai bune rezultate la spălare. Se preferă această ordine: vesela din sticlă, vesela din porţelan, tacâmurile, vasele de gătit.

Pentru spălare uşoară înmuiaţi în apă cu câteva picături de Pur cratiţele cu resturile de alimente uscate.

Ştergeţi cu prosoape de hârtie resturile de alimente rămase cum ar fi spanacul şi varza kale pentru a nu mai fi nevoie să schimbaţi atât de des apa de clătire.

Lăsaţi să curgă apă caldă şi adăugaţi puţin Pur conform instrucţiunilor de pe produs, însă cantitatea exactă va depinde de nivelul de duritate al apei. O cantitate prea mare de spumă poate avea efecte negative asupra procesului de uscare.

Spălaţi mai întâi paharele, ceştile şi tacâmurile, iar apoi curăţaţi vasele cu cel mai ridicat grad de murdărie. Spălaţi oalele şi tigăile la urmă pentru a folosi în mod optim apa de spălat vase.

Pentru obţinerea unor rezultate optime şi igienice la spălarea vaselor trebuie să înlocuiţi cu regularitate bureţii şi lavetele de şters vase; temperatura ideală pentru spălarea şervetelor pentru vase este de 60 °C. Pentru cele mai bune rezultate curăţaţi periile de spălat vase în maşina de spălat vase.

Puteţi utiliza Pur pentru spălarea tuturor tipurilor de materiale. Indiferent dacă vasele sunt confecţionate din sticlă, porţelan, plastic, inox sau argint Pur vă oferă întotdeauna rezultate strălucitoare, protejând chiar şi cele mai preţioase seturi de veselă.

Însă întrebuinţările detergentului Pur nu se limitează la atât. Acesta poate fi utilizat şi la curăţarea aparatelor de bucătărie, a suprafeţelor lavabile, a sticlei, geamurilor sau la îndepărtarea petelor de grăsime de pe îmbrăcăminte. După cum observaţi Pur poate fi utilizat în nenumărate moduri. Dumneavoastră la ce folosiţi Pur?

Pur asigură curăţarea igienică a vaselor dumneavoastră. Nu este necesară şi utilizarea altor tipuri de detergenţi lichizi cu proprietăţi antibacteriene pentru spălat vase nici din punct de vedere al sănătăţii, nici ecologic.

Scufundarea vaselor clătite într-o chiuvetă cu apă fierbinte care conţine câteva picături de Pur va asigura îndepărtarea definitivă a oricăror resturi de alimente.

Toţi surfactanţii pe care îi utilizăm sunt ecologici şi rapid biodegradabili (conform testului OECD 301). Materialul din care sunt confecţionate sticlele (PET) este reciclabil şi conţine în proporţie de până la 25% material reciclat.

Trageţi în sus dozatorul pentru a-l deschide. Turnaţi câteva picături de Pur în apa folosită la spălare; pentru aceasta, înclinaţi uşor sticla. După utilizare, puteţi închide la loc dozatorul prin simpla apăsare în jos a acestuia.

În plus, dozatorul Pur poate fi rotit în toate direcţiile ceea ce îl face adecvat atât pentru persoanele dreptace cât şi pentru cele stângace.
 
Ştiaţi că s-a depus o muncă intensă de îmbunătăţire a aspectului dozatorului nostru care a devenit un simbol al mărcii Pur la fel ca şi sticla inconfundabilă?

În general toţi detergenţii lichizi de spălat vase Pur sunt adaptaţi în mod ideal pentru spălarea fără mănuşi.

Dacă aveţi o piele deosebit de sensibilă vă recomandăm să utilizaţi gama Pur Balsam. Produsele din gama noastră Pur Balsam au o putere sporită de îndepărtare a grăsimilor şi vă protejează pielea datorită formulelor de înaltă calitate, testate dermatologic.

Dacă doriţi să economisiţi energie în timpul spălării vaselor puteţi înmuia în apă cu câteva picături de Pur resturile de alimente uscate. Acest lucru va uşura procesul de spălare. Încercaţi şi dumneavoastră!

Atunci când folosiţi Pur nu este necesar să uscaţi manual vasele. Veţi obţine rezultate strălucitoare la uscare prin depozitarea vaselor într-un suport pentru uscat vase, de dimensiuni reduse. Amplasaţi tacâmurile într-un suport de uscare adecvat cu toate mânerele îndreptate în jos. Vasele curăţate şi clătite se vor usca în mod igienic şi fără efort datorită acţiunii aerului.

Recomandare: paharele se vor usca fără urme de picături de apă dacă le poziţionaţi cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat.

Nu vă consumaţi energia frecând cu putere cu un burete de vase abraziv. Lăsaţi vasele sau zonele cu probleme să se înmoaie în apă cu câteva picături de Pur. Acest lucru va uşura procesul de spălare. Încercaţi şi dumneavoastră!