Skip to Content

Te provocăm la fericire!

Sărbătorește luna fericirii cu o provocare! Se spune că fericirea stă în lucruri simple și te încurajăm să împărtășești aceste sentimente cu cei dragi, dar și cu noi. Pe rețelele de socializare dăm startul unei provocări. Este despre acele momente petrecute alături de cei dragi în bucătărie, la micul dejun sau poate când vă strângeți cu toții la final de zi în jurul mesei pentru un moment de bucurie. Vrem să folosim social media pentru a răspândi voie bună și pentru a inspira oamenii din întreaga lume. Te invităm să umplem internetul cu momente frumoase și fețe vesele!

Alătură-te provocării #RetetaFericirii si bucură-te de mai multe momente alături de cei dragi.

Provocarea noastră

  1. Postează pe profilul tău de Instagram o fotografie în care surprinzi un moment de fericire la masă, cu familia sau cu un prieten foarte bun (nu uita să mențineți regulile impuse de pandemie). Poate fi o poză cu prietena ta care zâmbește în timp ce prepară masa mult așteptată sau poate fi vorba despre copiii care sunt nerăbdători să guste din mâncarea preparată de tine.
  2. Nu uita să ne dai tag @askteamclean.ro și să folosești hashtag-urile #RetetaFericirii și #MomenteImpreuna.
  3. Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 locuri la masterclass-ul susținut de Chef Nicolai Tand, unde va împărtăși secretele din bucătăria sa si veți putea găti împreună și produse Pur și Somat pentru un an!

Ne dorim să luăm parte la cât mai multe povești, de aceea vă încurajăm pe toți să împărtășiți atât cu noi, cât și cu restul lumii clipele de fericire. Suntem convinși că odată ce vei face prima poză, vei aduna o galerie întreagă plină de bucurie.

Iar vasele murdare? Nicio grijă!

După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi. 

Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.

Află mai multe

  • Pagina de pornire

  • Descoperă reţeta perfectă cu care să îi impresionezi pe cei dragi.

  • Cine a zis că spălatul vaselor este plictisitor? Cu aceste trucuri și tehnici, distracția este asigurată! (Iar cu produsele noastre cu acțiune puternică, spălatul vaselor este simplu!)