Skip to Content

Trucuri din bucătărie

Dorești să te distrezi, dar să fii și ingenios atunci când speli vasele? Acest lucru e posibil! Cu trucurile și tehnicile noastre pentru spălarea vaselor. Inspiră-te și împărtășește-ți noile experiențe cu familia și prietenii pentru ca spălarea zilnică a vaselor să devină mai ușoară.

Hrănește monstrul care spală vasele

Transformă partea din față a mașinii de spălat vase într-o față amuzantă de animal, folosind folie adezivă. Acum hrănește animalul de curățare împreună cu cei mici. Indiferent că acesta este un leu, elefant sau iepuraș, poți avea o infinitate de idei creative. Spune-le copiilor că animalul trebuie hrănit. Surprinde ideea într-o poză şi posteaz-o pe reţelele de socializare pentru a se inspira și alți părinți. Download

Utilizarea la comun a mașinii de spălat vase

Utilizează la comun mașina de spălat vase împreună cu vecinii și prietenii tăi și transformă spălatul vaselor într-o activitate sustenabilă. În timp ce aștepți spălarea vaselor, poți oferi chiar și o masă și puteți petrece mai mult timp împreună. O idee foarte bună pentru persoanele necăsătorite și studenți.

Iar vasele murdare? Nicio grijă!

După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi. 

Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.

Află mai multe

  • Pagina de pornire

  • Descoperă reţeta perfectă cu care să îi impresionezi pe cei dragi.

  • Cine a zis că spălatul vaselor este plictisitor? Cu aceste trucuri și tehnici, distracția este asigurată! (Iar cu produsele noastre cu acțiune puternică, spălatul vaselor este simplu!)