Ingrediente
Porții: 2
- 100 g de pește halibut (filé fără piele)
- 100 g de broccoli
- 100 ml de lapte
- 5 crenguțe de cimbru
- 100 ml de supă de legume (separată)
- 40 g de unt
- 20 g de fulgi de migdale
- sare
- piper
Ustensile: o tigaie mică, o lingură de lemn, o tigaie mare, o cratiță mică, cuțit, tocător, lingură de scurs
Rumeniți într-o tigaie fulgii de migdale până devin aurii.
Puneți la fiert jumătate din supa de legume și din lapte, asezonați bine cu sare și piper. Adăugați cimbrul în laptele cald timp de cca 3 - 5 min.
Apoi, puneți fileul de halibut în laptele fierbinte, dar nu clocotind (la aproximativ 90°C). Fierbeți-l cca 3 - 4 min., în funcție de grosime.
Între timp, umpleți o oală cu apă, adăugați sare și lăsați să fiarbă. Tăiați broccoli în ciorchini mici.
Fierbeți broccoli în apă cu sare clocotită timp de 3 - 4 min., astfel încât să mai rămână crocant. Scurgeți-i și lăsați-i de-o parte.
Într-o tigaie, topiți untul, adăugați restul de supă de legume și lăsați să fiarbă la foc mic.
Apoi, adăugați broccoli fiert în supa de legume cu unt. Asezonează cu sare și piper, după gust. Serviți fileul de halibut cu broccoli și ornați cu fulgi de migdale.
După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi!
Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.