Salată ușoară de căpșune și sparanghel

Porții: 4

Ingrediente:

  • 450 g de sparanghel verde 
  • 200 g de căpșune 
  • 80 g de baby spanac
  • 30 g de fistic 
  • 100 g de brânză feta 
  • 2 lingurițe de ulei de măsline 
  • 1 linguriță de oțet balsamic 
  • sare 
  • piper 
  • ulei de măsline pentru prăjit

Ustensile: tocător, cuțit, o tigaie mare, lingură de lemn, un borcan cu filet, castron

Tăiați capetele lemnoase ale sparanghelului și tăiați-l în bucăți mici (de cca 1 cm). Tăiați căpșunele în patru.

Încingeți niște ulei de măsline într-o tigaie mare și prăjiți bucățile de sparanghel la foc mediu timp de cca 8 – 10 min. până devine fraged. Asezonați cu sare și piper.

Amestecați într-un castron baby spanacul, sparanghelul prăjit, căpșunele și brânza feta sfărâmată. Pentru servire, adăugați niște vinegretă și presărați niște fistic.

IAR VASELE MURDARE? NICIO GRIJĂ!

După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi!

Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.

Află mai multe