Skip to Content

Împarte fericire!

Să-ți împarți fericirea cu ceilalți este una dintre cele mai mari bucurii. Multe studii au arătat că a dărui te face mai fericit și chiar mai sănătos. Este foarte ușor și nu înseamnă neapărat să cumperi un cadou pentru cineva și să i-l oferi. Poți oferi un sfat foarte bun unui prieten, poți dona pentru cei mai puțin norocoși sau poți chiar oferi o masă bună pentru cei apropiați! Gătitul și mâncatul alături de familie și prieteni – fie și de la distanță – vor contribui enorm la fericirea ta interioară. Să oferi te face mai fericit, dar ai grijă – poate fi contagios!

Fericire la plural!

Drumul către fericire este mult mai frumos când este parcurs alături de cineva drag. Cercetările ne spun că interacțiunea umană stă la baza fericirii. Să ții legătura cu familia și cu prietenii este foarte important, dar nu uita că mai sunt și alți oameni grozavi în jurul tău cu care ar trebui să te conectezi pentru a împărtăși fericire la un nivel mai înalt. Cei care au alături de ei prieteni care să-i susțină,  nu numai că sunt mai fericiți, dar au și mai mult succes în viață.

Momente împreună în jurul lumii!

Ai încercat vreodată să gătești un preparat delicios de unul singur? Cu siguranță dacă ți-a ieșit foarte bine, asta te-a făcut fericit. Dar viața ar fi plictisitoare dacă am găti același lucru la nesfârșit. Partea bună e că înveți în timp ce gătești cu adevărat dacă îți dai voie să explorezi arome, ingrediente și rețete din alte țări și culturi, de exemplu. Mereu vei descoperi câte ceva nou ce-ți va face preparatele și mai gustoase. Să combini ingrediente și arome din diferite țări are ca rezultat experiențe inedite. Aici vei găsi câteva rețete cu care îți poți începe călătoria culinară alături de prietenii tăi. 

Oferă o masă – oferă un zâmbet

Mâncarea are super puteri. Când împarți preparatele tale cu cineva drag, nu oferi doar mâncare, oferi și fericire și voie bună. Este vorba despre lucrurile care contează în viață: cum ar fi o prietenie foarte bună. Dacă împarți din pastele făcute de tine cu cel mai bun prieten, garantat asta vă va întări și mai tare relația.

Cei dragi sunt mereu acolo să-ți dea o mână de ajutor când vine vorba de gătit. Poți învăța foarte multe de la cei din jurul tău. De exemplu, poate un prieten are sfatul perfect pentru a-ți îmbunătăți supa de legume, în timp ce altul te poate învăța cum să faci sushi. Cui îi trebuie Google când are așa prieteni?

Dacă vrei să profiți de beneficiile internetului, poți începe un blog culinar. Sau poți să-ți scrii rețetele favorite pe Instagram. Comunică și ajută-i și pe ceilalți să devină mai fericiți, împărtășind cu ei bucuria ta de a găti.

Ajutor bine venit

Prietenul la nevoie se cunoaște. Indiferent de circumstanțe. Iar asta înseamnă foarte mult,  mai ales în momente grele, prin care cu toții am trecut sau trecem la un moment dat. Așa că, dacă un prieten trece printr-o perioadă mai grea și are nevoie de ajutor, fii acolo pentru el pe cât de mult posibil. Îl poți ajuta în multe feluri. Ocupă-te tu de gătit și spălat vasele. Nu te constă nimic să fii bun și e mult mai valoros decât orice sumă de bani.

Iar vasele murdare? Nicio grijă!

După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi. 

Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.

Află mai multe

  • Pagina de pornire

  • Descoperă reţeta perfectă cu care să îi impresionezi pe cei dragi.

  • Cine a zis că spălatul vaselor este plictisitor? Cu aceste trucuri și tehnici, distracția este asigurată! (Iar cu produsele noastre cu acțiune puternică, spălatul vaselor este simplu!)