Skip to Content

Rămâi conectat!

Împreună suntem mai fericiți!

Unele dintre cele mai fericite moment ale noastre se datorează prietenilor apropiați. Prietenii mereu reușesc să transforme momentele plictisitoare în ceva amuzant. Este știut faptul că prieteniile puternice nu numai că te fac mai fericit, ci te ajută și să fii mai sănătos.

Momentele petrecute alături de familie și prieteni sunt o sursă de bucurie pentru oricare dintre noi. Ce poate fi mai important de atât? Când ne gândim la momente fericite din viața noastră, mai tot timpul prietenii și familia ne sunt alături. Fie că vorbim de petrecerile din bucătăria primului tău apartament sau de masa bogată de ziua de naștere a bunicii, toate aceste momente sunt petrecute împreună cu cei dragi.

Bucură-te de momentele împreună cu cei dragi!

Modul în care ne confruntăm cu situațiile dificile ne crește stima de sine: dacă suntem stăpâni pe situație și nu dăm înapoi de la provocări, suntem mai mândri de noi și chiar mai fericiți. În aceste vremuri provocatoare, familia și prietenii sunt foarte importanți. Ei ne oferă susținere și protecție și ne asigură că nu suntem singuri în momente delicate. Trecând peste momentele dificile alături de cei dragi, anxietatea și stresul sunt reduse, iar cheful de viață revine mai repede. Ăsta este doar unul dintre motivele pentru care trebuie să avem grijă de relația cu cei apropiați.

Nimic nu este mai important decât o prietenie adevărată. Trebuie să protejăm aceste legături, mai ales în această perioadă neobișnuită. Este adevărat că circumstanțele prezente nu ne ajută în această direcție pentru că implică distanțare socială, dar apelurile video sau rețelele de socializare sunt o modalitate foarte bună de a rămâne activi în viața celor dragi. Nu puteți mânca împreună? Nu-i nicio problemă. Pune la cale o masă mare cu prietenii, pornește apelul video unde pot participa toți prietenii tăi și așa vei lua cina împreună cu grupul tău de prieteni, dar de la distanță. Rămâi conectat cu cei dragi! Mesele alături de prieteni funcționează și în perioada aceasta și reușesc să îți mențină nivelul de serotonină ridicat.

Gătitul este mai plăcut împreună

Și gătitul este precum mâncatul. Trebuie să ai grijă să nu interacționezi față în față cu prea multă lume, dar, în același timp, să petreceți timp împreună gătind. Poate mai durează până la următorul grătar în curte cu prietenii, dar ce contează? Apelurile video merg și în grădină. Sau dacă nu, poți porni un chat în care să împărtășești cu prietenii noutățile în materie de gătit, ce rețete ai descoperit sau ce trucuri mai folosești pentru o mâncare gustoasă. Acum, odată cu era digitală, există numeroase oportunități prin care să rămâi alături de cei dragi chiar și de la distanță. Profită de asta!

Nu uita că poți totuși să îți inviți cel mai bun prieten și să faceți o bătălie a bucătarului suprem. Încearcă ceva nou, ce n-ai mai gătit până acum. Fii curios și lasă-te purtat de aromele descoperite.  Fii creativ, oportunitățile sunt infinite. Ca desert poți face o nebunie de fructe îmbrăcate în ciocolată.  În felul acesta garantat vei creiona amintiri amuzante alături de cei dragi.

Gătiți împreună, mâncați împreună, bucurați-vă împreună!

Distracția nu se termină odată cu mâncarea din farfurie. Nu te mai uita la poveștile altora – creează-ți propriile povești autentice alături de cei dragi. Un board game este mereu la modă. Dacă nu sunteți fani ,,Nu te supăra frate”, puteți ieși la un picnic pentru a vă bucura de natură. Ce spui de jogging sau ciclism? Desigur, cu un prieten alături. Sportul ajută să-ți menții starea de spirit și sănătatea. Spune ”adio” sedentarismului și ”hello” distracției. Ieși din rutina zilnică și fă ceva nou care te va ajuta să te simți mai bine. Iar dacă și cei din jurul tău îți susțin ideile nebunești, cu atât mai bine. Gândiți-vă la o activitate unde sunt toți implicați, astfel veți fi toți mai fericiți și veți crea amintiri frumoase numai bune de povestit peste ani.

Puternic ca o prietenie

Pentru a te asigura că petreci cât mai mult timp cu cei dragi, ia-ți un aliat serios pentru spălatul vaselor, respectiv Pur 5+. Cu cât petreci mai puțin timp spălând vasele, cu atât ai mai mult timp pentru a face ceea ce îți place. Să nu mai spunem de sentimentul de împlinire pe care îl simți atunci când ești mulțumit de produsul pe care l-ai cumpărat.

Organizarea este totul

Secretul unei bucătării dichisite stă în modul în care sunt aranjate vasele. Nu numai că asta face ca toată bucătăria să pară mai curată, dar îți ușurează și munca. De aceea, îți propunem să încerci de acum înainte să joci un joc cu invitații tăi. Noi îl numim ,,fiecare are o farfurie”. Regulile sunt simple: fiecare își curăță farfuria după ce mănâncă și apoi o pune la locul ei. Ai să vezi cât timp salvezi prin acest joc și poți petrece mai bine cu prietenii.

Iar vasele murdare? Nicio grijă!

După ce ai terminat de gătit nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare! Bucură-te de mai multe #momenteimpreuna alături de cei dragi. 

Cu Pur și Somat, chiar și cea mai dificilă murdărie, precum grăsimea și resturile de mâncare arsă, este îndepărtată cu ușurință.

Află mai multe

  • Pagina de pornire

  • Descoperă reţeta perfectă cu care să îi impresionezi pe cei dragi.

  • Cine a zis că spălatul vaselor este plictisitor? Cu aceste trucuri și tehnici, distracția este asigurată! (Iar cu produsele noastre cu acțiune puternică, spălatul vaselor este simplu!)