Somat Logo

Trucuri din bucătărie

Dorești să te distrezi, dar să fii și ingenios atunci când speli vasele? Acest lucru e posibil! Cu trucurile și tehnicile noastre pentru spălarea vaselor. Inspiră-te și împărtășește-ți noile experiențe cu familia și prietenii pentru ca spălarea zilnică a vaselor să devină mai ușoară.

Hrănește monstrul care spală vasele

Transformă partea din față a mașinii de spălat vase într-o față amuzantă de animal, folosind folie adezivă. Acum hrănește animalul de curățare împreună cu cei mici. Indiferent că acesta este un leu, elefant sau iepuraș, poți avea o infinitate de idei creative. Spune-le copiilor că animalul trebuie hrănit. Surprinde ideea într-o poză şi posteaz-o pe reţelele de socializare pentru a se inspira și alți părinți. Download

Utilizarea la comun a mașinii de spălat vase

Utilizează la comun mașina de spălat vase împreună cu vecinii și prietenii tăi și transformă spălatul vaselor într-o activitate sustenabilă. În timp ce aștepți spălarea vaselor, poți oferi chiar și o masă și puteți petrece mai mult timp împreună. O idee foarte bună pentru persoanele necăsătorite și studenți.

Ți-e teamă de dezordine? Să nu îți fie!

După ce ai terminat de gătit pentru a te bucura de #momenteimpreuna alaturi de cei dragi, nu trebuie să îți faci griji pentru vasele murdare.

Cu Pur și Somat, chiar și cea mai greu de îndepărtat murdărie, precum grăsimea sau grăsimea arsă, este îndepărtată. Așadar, vasele se curăță ușor și perfect.